NEX

Man Yee Building, HK

NEX

Taste created an elegant open workspace for NEX’s team fostering communication and work life balance between for the employees.

The minimalist style of the new office balances the colour theme with the use of black and white colours throughout the office space, defining clear, neutral spaces like the reception, kitchen and workspace. 

The conference rooms and workspaces are deliberately located adjacent to the windows to maximum the natural sunlight into these areas.

Client: NEX

Project Type: Design & Build

Location: Man Yee Building, HK

Date Completed: 2016

Size: 4,000sqft

Taste_NEX_Office (4).jpg
Taste_NEX_Office (5).jpg
2017_AKTIS_06.jpg
Taste_NEX_Office (6).jpg

© 2020 by Taste Interiors International Limited

  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
Taste Header Banner-300dpi_01.png